Vitaliteit

elmnts lifestyle hub

Je fit voelen en energiek zijn is de basis voor een gezond en gelukkig leven. Wij zetten de drie elementen in om jou te begeleiden naar een fitte en gezonde lifestyle. Doel is om jou sterker in het leven te laten staan.

Lees de aanbeveling
Dark logo of ELMNTSDark logo of ELMNTSDark logo of ELMNTSDark logo of ELMNTSDark logo of ELMNTSDark logo of ELMNTS

GRATIS INTAKE

klik hier

GRATIS INTAKE

klik hier

GRATIS INTAKE

klik hier

GRATIS INTAKE

klik hier

GRATIS INTAKE

klik hier

GRATIS INTAKE

klik hier

GRATIS INTAKE

klik hier

GRATIS INTAKE

klik hier

GRATIS INTAKE

klik hier

GRATIS INTAKE

klik hier

GRATIS INTAKE

klik hier

GRATIS INTAKE

klik hier

GRATIS INTAKE

klik hier

GRATIS INTAKE

klik hier

GRATIS INTAKE

klik hier

GRATIS INTAKE

klik hier

GRATIS INTAKE

klik hier

GRATIS INTAKE

klik hier

GRATIS INTAKE

klik hier

GRATIS INTAKE

klik hier

elmnts lifestyle hub

Vitaliteit

We moeten allemaal steeds langer doorwerken, we bewegen steeds minder (zitten wordt het nieuwe roken genoemd) en het aantal mensen met een burn-out stijgt in hoog tempo. Zomaar een aantal oorzaken die ervoor zorgen dat de ziektekosten stijgen. Kosten waar u als werkgever graag de controle over heeft. Hier kan op een preventieve manier aan gewerkt worden door te investeren in de vitaliteit van uw personeel.

Benieuwd naar de aanbeveling van Hemink Groep B.V.? Klik hier!

Duurzame
inzetbaarheid

Meer bewegen leidt tot meer energie, minder stress en vitale medewerkers. Voor u als ondernemer betekent dit minder ziektekosten, meer productiviteit, efficiëntere processen en duurzame inzetbaarheid van het personeel.

Een fitte, vitale en effectieve werknemer? Dit is wat het u oplevert:

  • Gezond en vitaal personeel is productiever
  • Meer bestendig tegen stress
  • Minder vaak een burn-out
  • Gaan met plezier naar hun werk
ons aanbod
Gezonde lifestyle

Vitaliteits-programma’s

Van bootcamps en metingen tot individuele programma’s en adviezen op organisatieniveau. Wij hebben het allemaal in huis. Samen gaan we bepalen hoe we ELMNTS in kunnen zetten om uw organisatie vitaler te maken. Een programma op maat voor uw organisatie!

Informeer vrijblijvend om onze mogelijkheden te bespreken

ons aanbod
Vitaliteitsprogramma’s
Elmnts
Trainers van Elmnts

maarten

Maarten is van jongs af aan met voetbal en sporten bezig en heeft hier een grote passie voor. Vanuit zijn kennis en ervaring weet hij jou uit te dagen. Dit combineert hij met een enorme drive om jou te begeleiden naar een gezonde lifestyle.

“Everything you need is already inside”

Na het afronden van zijn studie bedrijfskunde is hij werkzaam geweest in de sales in de fitnessbranche. Hij heeft zijn diploma’s behaald op het gebied van personal training, met een specialisatie in functional training. Met het inzetten van de juiste tools weet hij de trainingen af te stemmen op jouw doel om jou die extra stap te laten zetten. Zelf is hij actief als voetballer bij SVZW in Wierden.

Reno

Mijn naam is Reno Timmerman, Personal Trainer binnen ELMNTS Lifestyle Hub. Ik ben 27 jaar en woonachtig in Rijssen.
Naast mijn fulltime job als senior intercedent bij Koers Oost Personeelsdiensten, ben ik sinds 2020 aangesloten als personal trainer binnen ELMNTS.

Al van jongs af aan ben ik verbonden met sport. Vele jaren ben ik actief (geweest) als voetballer bij o.a. Excelsior '31 en DETO Twenterand. Naast voetbal, doe ik vele jaren aan fitness en dan specifiek gericht op krachttraining. Ik heb de afgelopen jaren diverse opleidingen en cursussen binnen de fitnessbranche afgerond om mijn kennis en ervaringen als sporter, ook als trainer in praktijk te kunnen brengen. Graag sta ik voor jou klaar om jou te helpen met het realiseren van de juiste levensstijl en het behalen van jouw doelen!

Kim

Kim heeft al vroeg haar passie voor sport gevonden. Op jonge leeftijd was ze al veelvuldig in de turnhal te vinden. Zes jaar geleden kwam daar de sportschool bij, destijds vanuit de wens om fit te blijven, maar inmiddels richt Kim zich meer op krachttraining en staan sport en voeding bij haar op nummer een.

“Each new day is a new opportunity to improve yourself. Take it. And make the most of it”

Na een personal traningstraject te hebben gevolgd bij ELMNTS en door te zijn gegaan met smalgroup trainingen, begon Kim het zo leuk te vinden dat we samen tot het besluit kwamen om hier meer mee te gaan doen.

Momenteel volgt ze een opleiding tot Personal Trainer. Dit combineert ze met haar fulltimebaan als leerkracht in het basisonderwijs. Met haar eigen doorzettingsvermogen en enthousiasme helpt Kim je graag om jouw persoonlijke doelen op weg naar een gezonde levensstijl te behalen. 

Sjoerd

Mijn naam is Sjoerd, Personal Trainer en Lifestyle Coach binnen ELMNTS Lifestyle Hub.

Naast mijn fulltime job als Projectmanager bij a.s.r., heb ik een passie ontwikkeld voor het coachen van mensen richting een gezonde leefstijl.

Na een opleiding tot Leefstijlcoach aan de Academie voor Psychodynamica, ben ik nu bijna klaar met de opleiding Fitnesstrainer en kan ik mijn kennis en expertise verder in de praktijk brengen.

Al m’n hele leven is sporten een belangrijk thema geweest. Ik heb vanaf jongs af aan gevoetbald en sinds een aantal jaar twee nieuwe passies ontdekt: tennis en fitness.

Ik ben altijd bezig met kijken naar waar ik zelf invloed op heb. Zo ervaar ik zelf dagelijks de positieve impact van m’n gezonde leefstijl op mijn energieniveau, mentale- en fysiek welzijn.
Wil jij de regie pakken over jouw leefstijl en deze positieve impact ervaren? Dan helpen wij jou deze switch te maken

Ivana

Ivana is van jongs af aan altijd al bezig geweest met sport, ze heeft haar hele jeugd gevoetbald en is zich daarna gaan focussen op krachttraining. Hierdoor kwam ze erachter dat voeding enorm belangrijk is voor het ontwikkelen van een fit en gezond lichaam en om lekker in je vel te zitten.

“Verleg de focus van het vullen van jezelf, naar het voeden van jezelf”

Aan de HAN in Nijmegen heeft Ivana de opleiding voeding en diëtetiek afgerond en heeft daarnaast haar Henselmans Personal Trainer diploma op zak. Haar enthousiasme voor een gezonde leefstijl en het ontwikkelen van een fit en krachtig lichaam brengt ze graag over op alle ELMNTS leden. Hierin vindt ze het belangrijk om naar alle facetten van een gezonde leefstijl te kijken, denk hierbij aan: voeding, beweging, training, slaap, stressmanagement en ontspanning.

Wat onze klanten zeggen

Marco en maarten zijn goed in hun werk. En profecioneel weten waar ze het over hebben en wat ze doen. Zelf meer dan 10 kilo lichter en blijf lekker sporten ga zo door jongens!

Eline Schuurman

Samen met mijn vrouw een traject gevolgd om weer fit te worden. De faciliteiten zijn perfect. De voedingsapp heeft ons erg geholpen. Het Elmnts team is enthousiast en beschikt over veel kennis en ervaring, waardoor wij beiden op ons eigen niveau konden sporten. In één woord: TOP!

Ed Wassink

ELMNTS is een hele fijne organisatie, waar iedereen, met verschillende en persoonlijke doelen, terecht kan. Ik ben heel blij dat ik aangesloten ben bij ELMNTS want ik sport er met ontzettend veel plezier én resultaat 💪!

Karin Valk

Dankzij ELMNTS heb ik op een leuke manier geleerd hoe ik mijn levensstijl aan moet passen qua voeding en ben ik sporten leuk gaan vinden, waarvan ik dacht dat dat nooit mogelijk zou zijn. Ik ben sterker, zelfverzekerder en vrolijker dan ooit. Door de hulp van ELMNTS heb ik eindelijk de positieve mindset die ik al jaren nodig had.

Nienke Eshuis

Veelgestelde vragen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique.

Gratis kennismaking
Eiusmod Dolor Tempor

Praesent nec orci at nulla consequat congue ut non arcu. Praesent nec orci at nulla consequat congue ut non arcu. Sed auctor augue id tellus lacinia, nec ultricies est fermentum. Sed auctor augue id tellus l

Ut Sit

Sed auctor augue id tellus lacinia, nec ultricies est fermentum. Maecenas euismod sapien eu arcu convallis, vitae vestibulum ipsum maximus. Integer rutrum ante et nunc venenatis, id ultricies risus ultricies. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere

Sed Sed Ut Dolore

Fusce aliquet turpis at orci bibendum, non convallis justo tempor. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia curae. Maecenas euismod sapien eu arcu convallis, vitae vestibulum ipsum maximus. Integer rutrum ante et nunc venenatis, id ultricies risus ul

Amet Labore

Maecenas euismod sapien eu arcu convallis, vitae vestibulum ipsum maximus. Praesent nec orci at nulla consequat congue ut non arcu. Fusce aliquet

Do Elit Sit

Vivamus vitae arcu vel velit efficitur vestibulum vel in purus. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia curae. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia curae. Integer rutrum ante et nunc venenatis, id ultricies r