GRATIS INTAKE

klik hier

GRATIS INTAKE

klik hier

GRATIS INTAKE

klik hier

GRATIS INTAKE

klik hier

GRATIS INTAKE

klik hier

GRATIS INTAKE

klik hier

GRATIS INTAKE

klik hier

GRATIS INTAKE

klik hier

GRATIS INTAKE

klik hier

GRATIS INTAKE

klik hier

GRATIS INTAKE

klik hier

GRATIS INTAKE

klik hier

GRATIS INTAKE

klik hier

GRATIS INTAKE

klik hier

GRATIS INTAKE

klik hier

GRATIS INTAKE

klik hier

GRATIS INTAKE

klik hier

GRATIS INTAKE

klik hier

GRATIS INTAKE

klik hier

GRATIS INTAKE

klik hier

elmnts lifestyle hub

LIFESTYLE COACHING

Stel je eens voor dat je een fitte body en mind hebt gecreerd, jij je energiek, krachtig en zelfverzekerd voelt en dit dankzij een gezonde balans ook weet vast te houden.

Dat is precies waar onze lifestyle coaching zich op richt.

Gratis kennismaking

ELMNTS lifestyle hub is een high-end gym en lifestyle center ineen. Of je nu wilt afvallen, je fitter wilt voelen of simpelweg meer energie wilt hebben om met de kleinkinderen te kunnen spelen. Je fit voelen en energiek zijn, is de basis voor een gezond en gelukkig leven. Wij vinden dat iedereen dit verdient. Binnen ELMNTS lifestyle hub bieden wij alle faciliteiten onder één dak om jou te begeleiden naar een fitte en gezonde lifestyle.

Bij ons geen zaal vol met apparaten en standaard krachttraining als in een sportschool. Wij gaan uit van functional (functionele) training en geloven in een aanpak waarbij we daadwerkelijk in beweging komen met ons eigen lichaam. Hiermee gaan we terug naar de basis. Maar wel de beste basis. Dit betekent dat wij alleen werken met de beste trainers, experts (psycholoog, diëtist) de beste materialen en de beste persoonlijke service. Met ons concept gaan wij een stap verder dan personal training. Wij richten ons op het vormgeven van jouw nieuwe lifestyle.

Personal training
Personal training binnen ELMNTS Lifestyle Hub is afgestemd op jouw doelstelling. Samen met jouw personal trainer ga je werken aan het realiseren van jouw doel en het vormgeven van jouw nieuwe lifestyle. Hier zetten wij onze ELMNTS voor in.

elmnts lifestyle hub

Wat is elmnts lifestyle hub?

Lifestyle Coaching

De keuzes die jij maakt op een dag zijn afhankelijk van talloze factoren. Denk aan hoe je slaap is en hoeveel stress je ervaart. Tijdens de lifestyle coaching gaan we aan de slag met thema's als: gedrag, voeding, mindset, slaap, zelfbeeld, stressmanagement en balans. Zo identificeren we obstakels en gaan we aan de slag met een persoonlijk actieplan en het creëren van gezonde, duurzame gewoontes.
Meer informatie
elmnts lifestyle hub

Lifestyle coaching

Stel je eens voor dat je een fitte body en mind hebt gecreëerd, jij je energiek, krachtig en zelfverzekerd voelt en dit dankzij een gezonde balans ook weet vast te houden. Dat is precies waar onze lifestyle coaching zich op richt.

  Intakegesprek

  Samen bepalen we het vetrekpunt, identificeren we obstakels en stellen een persoonlijk actieplan op.

  1:1 Lifestyle Coaching

  Tijdens 1:1 lifestyle coaching sessies ga jij met jouw coach aan de slag. Jij en jouw nieuwe lifestyle staan centraal.

  Gezonde duurzame gewoontes

  De ELMNTS lifestyle scan en ELMNTS app maken het proces inzichtelijk en helpen bij het creëren van gezonde duurzame gewoontes.

  Hoe ziet onze Online Lifestyle Coaching er uit:


  • ELMNTS Lifestyle scan (speciaal ontworpen tool die de huidige situatie in kaart brengt)
  • Uitgebreide intake a.d.h.v. ELMNTS lifestyle scan, waardoor we heldere doelen kunnen stellen voor de komende periode.
  • Bijhouden van progressie middels de ELMNTS scoresheet
  • Coaching sessies 1:1 met jouw lifestyle coach
  • Videofeedback iedere week
  • Coaching: Meerdere keren per week (WhatsApp) contact met je coach, zodat je altijd op het juiste spoor blijft en nooit lang met vragen hoeft te zitten

  Verder krijg je de beschikking over ons 'ELMNTS E-book' & de ELMNTS app. Samen gaan we werken aan een krachtige body, fitte mind en gezonde balans.

  meer informatie

  Wat onze klanten zeggen

  Marco en maarten zijn goed in hun werk. En profecioneel weten waar ze het over hebben en wat ze doen. Zelf meer dan 10 kilo lichter en blijf lekker sporten ga zo door jongens!

  Eline Schuurman

  Samen met mijn vrouw een traject gevolgd om weer fit te worden. De faciliteiten zijn perfect. De voedingsapp heeft ons erg geholpen. Het Elmnts team is enthousiast en beschikt over veel kennis en ervaring, waardoor wij beiden op ons eigen niveau konden sporten. In één woord: TOP!

  Ed Wassink

  ELMNTS is een hele fijne organisatie, waar iedereen, met verschillende en persoonlijke doelen, terecht kan. Ik ben heel blij dat ik aangesloten ben bij ELMNTS want ik sport er met ontzettend veel plezier én resultaat 💪!

  Karin Valk

  Dankzij ELMNTS heb ik op een leuke manier geleerd hoe ik mijn levensstijl aan moet passen qua voeding en ben ik sporten leuk gaan vinden, waarvan ik dacht dat dat nooit mogelijk zou zijn. Ik ben sterker, zelfverzekerder en vrolijker dan ooit. Door de hulp van ELMNTS heb ik eindelijk de positieve mindset die ik al jaren nodig had.

  Nienke Eshuis

  Elmnts

  maarten

  Maarten is van jongs af aan met voetbal en sporten bezig en heeft hier een grote passie voor. Vanuit zijn kennis en ervaring weet hij jou uit te dagen. Dit combineert hij met een enorme drive om jou te begeleiden naar een gezonde lifestyle.

  “Everything you need is already inside”

  Na het afronden van zijn studie bedrijfskunde is hij werkzaam geweest in de sales in de fitnessbranche. Hij heeft zijn diploma’s behaald op het gebied van personal training, met een specialisatie in functional training. Met het inzetten van de juiste tools weet hij de trainingen af te stemmen op jouw doel om jou die extra stap te laten zetten. Zelf is hij actief als voetballer bij SVZW in Wierden.

  Sjoerd

  Mijn naam is Sjoerd, Personal Trainer en Lifestyle Coach binnen ELMNTS Lifestyle Hub.

  Naast mijn fulltime job als Projectmanager bij a.s.r., heb ik een passie ontwikkeld voor het coachen van mensen richting een gezonde leefstijl.

  Na een opleiding tot Leefstijlcoach aan de Academie voor Psychodynamica, ben ik nu bijna klaar met de opleiding Fitnesstrainer en kan ik mijn kennis en expertise verder in de praktijk brengen.

  Al m’n hele leven is sporten een belangrijk thema geweest. Ik heb vanaf jongs af aan gevoetbald en sinds een aantal jaar twee nieuwe passies ontdekt: tennis en fitness.

  Ik ben altijd bezig met kijken naar waar ik zelf invloed op heb. Zo ervaar ik zelf dagelijks de positieve impact van m’n gezonde leefstijl op mijn energieniveau, mentale- en fysiek welzijn.
  Wil jij de regie pakken over jouw leefstijl en deze positieve impact ervaren? Dan helpen wij jou deze switch te maken

  Ivana

  Ivana is van jongs af aan altijd al bezig geweest met sport, ze heeft haar hele jeugd gevoetbald en is zich daarna gaan focussen op krachttraining. Hierdoor kwam ze erachter dat voeding enorm belangrijk is voor het ontwikkelen van een fit en gezond lichaam en om lekker in je vel te zitten.

  “Verleg de focus van het vullen van jezelf, naar het voeden van jezelf”

  Aan de HAN in Nijmegen heeft Ivana de opleiding voeding en diëtetiek afgerond en heeft daarnaast haar Henselmans Personal Trainer diploma op zak. Haar enthousiasme voor een gezonde leefstijl en het ontwikkelen van een fit en krachtig lichaam brengt ze graag over op alle ELMNTS leden. Hierin vindt ze het belangrijk om naar alle facetten van een gezonde leefstijl te kijken, denk hierbij aan: voeding, beweging, training, slaap, stressmanagement en ontspanning.

  Meer informatie over lifestyle coaching?

  Vul het onderstaand formulier in, voor meer informatie
  Thank you! Your submission has been received!
  Oops! Something went wrong while submitting the form.