GRATIS INTAKE

klik hier

GRATIS INTAKE

klik hier

GRATIS INTAKE

klik hier

GRATIS INTAKE

klik hier

GRATIS INTAKE

klik hier

GRATIS INTAKE

klik hier

GRATIS INTAKE

klik hier

GRATIS INTAKE

klik hier

GRATIS INTAKE

klik hier

GRATIS INTAKE

klik hier

GRATIS INTAKE

klik hier

GRATIS INTAKE

klik hier

GRATIS INTAKE

klik hier

GRATIS INTAKE

klik hier

GRATIS INTAKE

klik hier

GRATIS INTAKE

klik hier

GRATIS INTAKE

klik hier

GRATIS INTAKE

klik hier

GRATIS INTAKE

klik hier

GRATIS INTAKE

klik hier

elmnts lifestyle hub

pERSONAL
TRAINING
aLMELO

Wil je graag beginnen met personal training en woon je in Almelo en omstreken? Dat kan bij ELMNTS in Almelo. Wij bieden professionele trainingen, gepersonaliseerd op jouw doelstellingen. Het bijzondere van ELMNTS personal training is dat naast de training we volop aandacht schenken aan voeding, mindset, lifestyle coaching en het opdoen van kennis. Bij ons kan je alle doelen bereiken. Toch liever niet alleen trainen maar wel training krijgen van een personal trainer? Dat is ook een optie! We bieden kleine groepslessen, duo trainingen en meer aan. Alles is mogelijk bij ELMNTS personal training in Almelo.

Werken aan je doelstellingen met een personal trainer in almelo

Het hoeft niet alleen en soms heb je ook hulp nodig. Wil je graag afvallen, meer spieren kweken of juist fitter worden? Wij maken mogelijk en stellen samen met onze experts heldere en concrete doelstellingen op. De personal training binnen ELMNTS in Almelo bevat ook wel:

 • Uitgebreide intake met fysieke body-analyse
 • 1 op 1 personal training met jouw personal trainer
 • ELMNTS Lifestyle Hub app
 • Tussentijdse testen en metingen
 • Voedingscoaching afgestemd op jouw doel

De personal training in Almelo bevat ook voedingscoaching die is afgestemd op jouw wens. Goede voeding is belangrijk om maximale resultaten te kunnen behalen en daarom valt het ook in je persoonlijke coaching programma. Tijdens de trainingen voeren we ook metingen en tussentijdse testen uit zodat we kunnen zien of je voortgang boekt en/of we je trainingsschema of voedingsschema iets zouden moeten aanpassen.

AAN JE DOEL WERKEN

Prive trainen bij elmnts in almelo

Graag nu eindelijke een keer "echt" de doelen behalen? Dan is personal training binnen ELMNTS in Almelo de oplossing voor jou: Helemaal prive! Bij ons kan je trainen zonder het geluid van andere mensen om je heen. Je kunnt volledig afgezonderd van anderen werkenn aan jouw wensen en doelen, of je nou wilt afvallen of sterker wilt worden. Vind je het niet fijn om tussen een groep mensen te trainen of heb je echt geen idee hoe je moet starten? Bij personal training in Almelo hoeft dat niet, je traint volledig prive.

ons aanbod
prive trainen

Trainen in een
kleine groep

Vind je het leuker om toch met een kleine groep te trainen of wil je graag samen met een vriend of vriendin trainen? Dat is ook een optie! Bij ELMNTS in Almelo bieden wij ook small group training aan en dat is alsnog onder leiding van een personal trainer. Je traint met een groep van maximaal 8 personen en er is elke week een rooster waarop je je kunt inschrijven. Het voordeel van personal training in een kleine groep of duo's is dat het erg gezellig is en het ook motiverend kan werken om andere mensen aan het sporten te zien.

Er zijn 7 dagen per welke trainingen met verschillende soorten groepen zo is er voor iedereen wat. Tijdens de trainingen doe je een full body workout waarbij kracht, conditie en high intensitivity interval oefeningen elkaar afwisselen. Afwisseling is belangrijk om het leuk te houden.

  KLEINE GROEP

  Onze handige
  ELMNTS LIFESTYLE
  HUB APP

  Heb je al gehoord van onze app? Deze kun je downloaden via de play of appstore. In de app zie je dingen zoals je progressie, trainingsschema's en voedingsschema's. Via de app kan je ook een rooster. zien. voor de small group trainingen. Op onze site vind je nog meer informatie over onze app.

  ons aanbod
  ELMNTS APP

  Persoonlijk voedingsadvies

  Bij ELMNTS personal training in Almelo werken we met verschillende voedingsadviezen. Al onze trainers hebben genoeg voedingskennis.
  Goede voeding is belangrijk trainingsproces dus het is belangrijk om je voeding aan te passen zodat je je doelstellingen kunt behalen.
  Bij ELMNTS vinden we het belangrijk dat je gezonder, verse en onbewerkte producten binnenkrijgt.
  Gezondheid is altijd heel belangrijk in de begeleiding.
  Met je trainer ga je samen aan de slag om realistische en haalbare doelen te stellen.
  Je trainer helpt je om goede keuzes te maken in je voeding.
  Bij ELMNTS vinden we het belangrijk dat een keuzes maakt die wel bij je passen zodat je dit lang kunt doorzetten.
  Je trainer geeft advies over de juiste voedingskeuzes.
  Wij willen er alles aan doen zodat jij je doelen behaalt doormiddel van goede voeding en trainingen.

   PERSOONLIJK ADVIES

   waarom elmnts in almelo?

   Er zijn genoeg redenen waarom je voor ELMNTS in Almelo moet kiezen:

   • Voedingsadvies
   • Betrouwbaar
   • Goed bereikbaar
   • Mannen en vrouwen
   • Handige app
   • Kleine groepstraining
   • Duo trainingen
   • Revalidatie
   • Private coaching
   ons aanbod
   waarom elmnts?

   Gratis intake

   Doe het nu! Wil je dat er wat gaat gebeuren en heb je hier hulp bij nodig? Het is logisch dat je nog met vragen zit vooral in deze tijd. We willen graag kennis met je maken via een gesprek. We nemen jouw doelen door, onze mogelijkheden en gaan samen kijken hoe we het traject op een voor jou wenselijke manier in kunnen richten.

   Nu is het moment om in actie te komen en je doelen eindelijke te gaan bereiken bij ELMNTS personal training in Almelo!

    intake
    Elmnts

    maarten

    Maarten is van jongs af aan met voetbal en sporten bezig en heeft hier een grote passie voor. Vanuit zijn kennis en ervaring weet hij jou uit te dagen. Dit combineert hij met een enorme drive om jou te begeleiden naar een gezonde lifestyle.

    “Everything you need is already inside”

    Na het afronden van zijn studie bedrijfskunde is hij werkzaam geweest in de sales in de fitnessbranche. Hij heeft zijn diploma’s behaald op het gebied van personal training, met een specialisatie in functional training. Met het inzetten van de juiste tools weet hij de trainingen af te stemmen op jouw doel om jou die extra stap te laten zetten. Zelf is hij actief als voetballer bij SVZW in Wierden.

    Marco

    Marco is zijn hele leven al bezig met sport en weet jou door zijn kennis en ervaring te motiveren om net dat stapje extra te zetten. Hij is jouw stok achter de deur en doet er alles aan om jou te begeleiden naar je doel.

    "If it was easy everyone would do it"

    Na het afronden van de opleiding Cios heeft hij meerdere diploma’s behaald op het gebied van fitness en personal training. Hij is gespecialiseerd in personal boxing, wat hij inzet voor vernieuwende en uitdagende trainingen. Ook blijft hij zichzelf graag uitdagen in de sport. Zo is hij op dit moment aan het trainen voor zijn eerste hele marathon

    Reno

    Mijn naam is Reno Timmerman, Personal Trainer binnen ELMNTS Lifestyle Hub. Ik ben 27 jaar en woonachtig in Rijssen.
    Naast mijn fulltime job als senior intercedent bij Koers Oost Personeelsdiensten, ben ik sinds 2020 aangesloten als personal trainer binnen ELMNTS.

    Al van jongs af aan ben ik verbonden met sport. Vele jaren ben ik actief (geweest) als voetballer bij o.a. Excelsior '31 en DETO Twenterand. Naast voetbal, doe ik vele jaren aan fitness en dan specifiek gericht op krachttraining. Ik heb de afgelopen jaren diverse opleidingen en cursussen binnen de fitnessbranche afgerond om mijn kennis en ervaringen als sporter, ook als trainer in praktijk te kunnen brengen. Graag sta ik voor jou klaar om jou te helpen met het realiseren van de juiste levensstijl en het behalen van jouw doelen!