GRATIS INTAKE

klik hier

GRATIS INTAKE

klik hier

GRATIS INTAKE

klik hier

GRATIS INTAKE

klik hier

GRATIS INTAKE

klik hier

GRATIS INTAKE

klik hier

GRATIS INTAKE

klik hier

GRATIS INTAKE

klik hier

GRATIS INTAKE

klik hier

GRATIS INTAKE

klik hier

GRATIS INTAKE

klik hier

GRATIS INTAKE

klik hier

GRATIS INTAKE

klik hier

GRATIS INTAKE

klik hier

GRATIS INTAKE

klik hier

GRATIS INTAKE

klik hier

GRATIS INTAKE

klik hier

GRATIS INTAKE

klik hier

GRATIS INTAKE

klik hier

GRATIS INTAKE

klik hier

Mind
Body
Space
Dark logo of ELMNTSDark logo of ELMNTSDark logo of ELMNTSDark logo of ELMNTSDark logo of ELMNTSDark logo of ELMNTS
vitale werknemers

Een fitte en vitale werknemer.
Dit is wat het oplevert:

Gezond en vitaal personeel is productiever
Meer bestendig tegen stress
Minder vaak een burn-out
Gaan met plezier naar hun werk
Vitaliteit op de werkvloer

Menselijk kapitaal is essentieel voor het succes van een organisatie

Toch is het gezondheidsbeleid van veel organisaties vaak onduidelijk en ongericht.Start daarom vandaag nog met een effectief gezondheidsbeleid en zet in op duurzame inzetbaarheid van uw personeel en daarmee een vitale organisatie.

neem contact op
Download pdf

De 3 elementen

Binnen onze werkwijze staan drie elementen centraal. Aan de hand van onze ELMNTS business scan maken wij de situatie binnen uw organisatie meetbaar en inzichtelijk. Samen gaan we bepalen hoe we ELMNTS in kunnen zetten om te werken aan een vitale organisatie.

Wat is elmnts?

mind

Burn-out, stress.. Het belang van mentale gezondheid is aan de orde van de dag. Binnen ELMNTS lifestyle hub geloven wij dat onze Mind & Body onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn en elkaar wederzijds beïnvloeden.

Bewustwording, gedrag, werk-privé balans en het managen van stress, zijn belangrijke elementen wanneer het aankomt op de mentale gezondheid en vitaliteit van uw personeel. Samen werken we aan een fitte mentale balans binnen uw organisatie.

BODY

Fitte en vitale medewerkers zijn de bouwstenen voor iedere organisatie. Een fitte body is een van de basis ELMNTS binnen onze werkwijze en een belangrijk ingrediënt om te bouwen aan vitale medewerkers.

Samen gaan we werken aan bewustwording, dagelijkse beweging, training, voeding, ontspanning en de juiste balans tussen deze elementen. Zo creëren we fitte en vitale medewerkers.

Space

Het werken aan vitale medewerkers vereist een passende werkomgeving en bedrijfscultuur. Denk hierbij aan fruit in de kantine, zit-sta bureau's, een lunchwandeling, en het samen ondernemen van sportactiviteiten.

Duurzame inzetbaarheid van uw personeel vraagt om aandacht voor het individu, persoonlijke drijfveren en doelen, zingeving en het managen van de persoonlijke situatie. Met onze lifestyle hub, professionele coaches, specialisten, ELMNTS-app en tal van andere tools, hebben wij alles in huis om dit te realiseren.

Wat onze klanten zeggen

Reden dat we bij Elmnts zijn gaan trainen is om het bewegen en sporten te blijven stimuleren. Naast de positieve punten van het sporten, is het ook leuk om dit met een aantal collega’s samen te doen. Met begeleidende trainers en vaste trainingsmomenten is er een stok achter de deur. Tevens is er één keer maand een InBody test.

Jan Baan

Sfeerhuis Baan

Elke woensdag mogen wij als bedrijf trainen bij Elmnts, wij krijgen hier een uur de tijd om te sporten. Persoonlijk vind ik het leuk om mijn grenzen op te zoeken. Bij Elmnts hebben ze genoeg fitnessaparatuur om ervoor te zorgen dat ik mijzelf kan testen. De persoonlijke begeleiding helpt ons op een positieve en motiverende manier, waardoor we elke week met plezier terugkomen. Bovendien is de sfeer altijd gezellig en motiverend, wat het sporten extra leuk maakt. Het wekelijkse sportuurtje bij Elmnts is niet alleen goed voor onze gezondheid, maar versterkt ook de teamgeest binnen ons team. En dit is dan meer de reden waarom wij het als werkgever doen! Waarom wij sporten bij Elmnts Bij ons bedrijf vinden we het belangrijk om leuke activiteiten te ondernemen, en te investeren in de gezondheid en het welzijn van onze medewerkers.

Job Weegink

YellowQ

Na een dag te hebben gewerkt op kantoor is het heerlijk om door te gaan naar Elmnts voor een sportief uurtje samen met een aantal collega's. Je komt daarna fit en met een voldaan gevoel thuis en je hebt voor die dag de sportschool gehad en de avond is nog vrij. En dat dit door onze werkgever mogelijk wordt gemaakt om de maandag en de donderdag hier gebruik van te mogen maken motiveert natuurlijk ook!!

Evelien Dekker

Hemink Groep B.V.

We zijn inmiddels 4 maand geleden begonnen met bedrijfsfitness. Onze groep bestaat uit 6 personen. Onder leiding van Reno voeren we iedere maandagmiddag een uur lang verschillende oefeningen uit. Het is dan erg prettig om professionele begeleiding te krijgen, zodat we de juiste spiergroepen aandacht geven. We dachten al heel wat gewend te zijn door ons lichamelijk zware werk, toch blijkt dat er door middel van de juiste oefeningen heel wat winst te behalen is om de nodige spieren te versterken. Op ons werk profiteren we merkbaar van de wekelijkse trainingen. Niet alleen door de sterkere spieren maar ook ons uithoudingsvermogen is gegroeid. De prettige sfeer en professionele aanpak staat ons zeker aan en werkt zelfs verslavend!

P.Zandbergen

Nijkamp steigers

Bij Dumetis Group kiezen we ervoor om met collega's te sporten omdat het de teamgeest versterkt en de werksfeer aanzienlijk verbetert. Samen sporten bevordert niet alleen onze fysieke gezondheid, maar ook onze samenwerking en communicatie. Onze ervaringen zijn zeer positief bij Elmnts Lifestyle Hub.

Jeroen Schra

Dumetis Group