GRATIS INTAKE

klik hier

GRATIS INTAKE

klik hier

GRATIS INTAKE

klik hier

GRATIS INTAKE

klik hier

GRATIS INTAKE

klik hier

GRATIS INTAKE

klik hier

GRATIS INTAKE

klik hier

GRATIS INTAKE

klik hier

GRATIS INTAKE

klik hier

GRATIS INTAKE

klik hier

GRATIS INTAKE

klik hier

GRATIS INTAKE

klik hier

GRATIS INTAKE

klik hier

GRATIS INTAKE

klik hier

GRATIS INTAKE

klik hier

GRATIS INTAKE

klik hier

GRATIS INTAKE

klik hier

GRATIS INTAKE

klik hier

GRATIS INTAKE

klik hier

GRATIS INTAKE

klik hier

elmnts lifestyle hub

pERSONAL
TRAINING
WIERDEN

Ben je op zoek naar Personal Training in Wierden?
Woon je in Wierden en zou je graag willen beginnen aan personal training? Bij ELMNTS in Wierden kan dat! Wij bieden trainingen die helemaal zijn gericht op jouw doelstellingen. Het bijzondere van ELMNTS personal training is dat naast de personal trainingen we veel aandacht besteden aan mindset, voeding en het echt behalen van je doelen. Vind je het toch niet zo fijn om alleen te trainen maar wil je wel begeleiding van een personal trainer? Dat kan natuurlijk ook! Bij ELMNTS hebben we naast personal training ook kleine groepslessen en duo trainingen. Bij ons is alles mogelijk.

Met een personal
trainer in Wierden werken we aan je
doelen

Soms is het fijn om hulp te krijgen als je niet goed weet hoe je het alleen moet doen. Wil je graag fitter worden, meer spieren kweken of juist afvallen? Bij ons kan dat en samen met ons team stellen we de doelstellingen op. De personal training binnen ELMNTS in Wierden bevat ook wel:

 • Uitgebreide intake met fysieke body-analyse
 • 1 op 1 personal training met jouw personal trainer
 • ELMNTS Lifestyle Hub app
 • Voedingscoach afgestemd op jouw doel
 • Tussentijdse testen en metingen

Bij de personal training in Wierden hebben we ook voedingscoaching die helemaal is afgestemd op jouw wensen. Als je de maximale resultaten wilt halen is het belangrijk dat je goede voeding binnenkrijgt en daarom zit dat ook in het pakket. We voeren af en toe ook metingen en tussentijdse testen uit zodat we je voortgang kunnen bekijken en of er dan eventueel wat aangepast zou moeten worden.

AAN JE DOEL WERKEN

Kom personal TRAINing volgen BIJ elmnts IN wIERDEN. Maak het verschil!

Nu eindelijk een keer je doelen behalen? Kom dan naar ELMNTS in Wierden voor onze personal training! Bij ons krijg je personal training afgezonderd van andere mensen. Je kunt helemaal afgesloten van anderen je doelen behalen, of je nou wilt afvallen of sterker wilt worden. Voel je je niet op je gemak tussen andere mensen en weet je niet hoe je moet beginnen? Bij personal training in Wierden helpen wij je en je traint volledig prive.

GRATIS PROEFLES
prive trainen

Trainen in een
kleine groep kan ook!

Ben je niet zo van het 1 op 1 trainen en train je liever in een groepje of samen met een vriend of vriendin? Dat kan natuurlijk ook! Bij ELMNTS in Wierden hebben wij ook small group training, dan train je in een groepje maar heb je alsnog de begeleider van een personal trainer. Je traint met een groep van maximaal 6 personen en er is elke week een rooster waarop je kunt zien wanneer er trainingen zijn. Aan de small group training zit ook een voordeel want met een groepje trainen is gezelliger en daardoor heb je meer motivatie om goed te trainen

  Er zijn 7 dagen per week trainingen met allemaal verschillende soorten groepen. Tijdens de trainingen doe je een full body workout waarbij kracht, conditie en high intensity interval oefeningen elkaar afwisselen. Afwisseling is nodig om het leuk te houden.

  KLEINE GROEP

  Persoonlijk voedingsadvies

  Bij ELMNTS personal training in Wierden hebben al onze trainers voedingskennis.

  Zonder goede voeding is het moeilijk om je doelen te behalen dus zorg dat je gezonde voeding binnenkrijgt en pas desnoods je voedingsschema aan,

  Bij ELMNTS vinden we het belangrijk dat je verse en gezonde voeding binnenkrijgt.

  Samen met je trainer ga je aan de slag om realistische doelen te stellen

  Je trainer helpt je met het maken van keuzes op het voedingsgebied.

  Bij. ELMNTS vinden we het belangrijk dat er keuzes worden gemaakt die bij je passen zodat je er lang aan kunt vasthouden

  Je trainer adviseert over de juiste voedingskeuzes.

  We willen ons best doen om jou je doelen te laten bereiken door middel van goede voeding en training.

   PERSOONLIJK ADVIES

   Waarom jij moet trainen bij ELMNTS IN Wierden?

   De redenen waarom je voor ELMNTS personal training in Wierden moet kiezen:

   • Voedingsadvies
   • Betrouwbaar
   • Mannen en vrouwen
   • Goed bereikbaar
   • Kleine groepstraining
   • Handige app
   • Private coaching
   • Duo trainingen
   • Revalidatie
   waarom elmnts?

   Gratis intake

   Meld je aan! Wat wil je dat er gebeurt, heb je hierbij hulp nodig? Het is logisch dat je nog steeds problemen hebt, zeker in deze tijd. We willen je leren kennen door middel van een gesprek. We bespreken uw doelen, de keuzes die gemaakt moeten worden en nemen samen door hoe de trainingen zullen gaan.

   Nu is het moment om in actie te. komen en je doelen eindelijk te gaan bereiken bij ELMNTS personal training in Wierden!

    intake
    Elmnts
    Trainers van Elmnts

    maarten

    Maarten is van jongs af aan met voetbal en sporten bezig en heeft hier een grote passie voor. Vanuit zijn kennis en ervaring weet hij jou uit te dagen. Dit combineert hij met een enorme drive om jou te begeleiden naar een gezonde lifestyle.

    “Everything you need is already inside”

    Na het afronden van zijn studie bedrijfskunde is hij werkzaam geweest in de sales in de fitnessbranche. Hij heeft zijn diploma’s behaald op het gebied van personal training, met een specialisatie in functional training. Met het inzetten van de juiste tools weet hij de trainingen af te stemmen op jouw doel om jou die extra stap te laten zetten. Zelf is hij actief als voetballer bij SVZW in Wierden.

    Reno

    Mijn naam is Reno Timmerman, Personal Trainer binnen ELMNTS Lifestyle Hub. Ik ben 27 jaar en woonachtig in Rijssen.
    Naast mijn fulltime job als senior intercedent bij Koers Oost Personeelsdiensten, ben ik sinds 2020 aangesloten als personal trainer binnen ELMNTS.

    Al van jongs af aan ben ik verbonden met sport. Vele jaren ben ik actief (geweest) als voetballer bij o.a. Excelsior '31 en DETO Twenterand. Naast voetbal, doe ik vele jaren aan fitness en dan specifiek gericht op krachttraining. Ik heb de afgelopen jaren diverse opleidingen en cursussen binnen de fitnessbranche afgerond om mijn kennis en ervaringen als sporter, ook als trainer in praktijk te kunnen brengen. Graag sta ik voor jou klaar om jou te helpen met het realiseren van de juiste levensstijl en het behalen van jouw doelen!

    Kim

    Kim heeft al vroeg haar passie voor sport gevonden. Op jonge leeftijd was ze al veelvuldig in de turnhal te vinden. Zes jaar geleden kwam daar de sportschool bij, destijds vanuit de wens om fit te blijven, maar inmiddels richt Kim zich meer op krachttraining en staan sport en voeding bij haar op nummer een.

    “Each new day is a new opportunity to improve yourself. Take it. And make the most of it”

    Na een personal traningstraject te hebben gevolgd bij ELMNTS en door te zijn gegaan met smalgroup trainingen, begon Kim het zo leuk te vinden dat we samen tot het besluit kwamen om hier meer mee te gaan doen.

    Momenteel volgt ze een opleiding tot Personal Trainer. Dit combineert ze met haar fulltimebaan als leerkracht in het basisonderwijs. Met haar eigen doorzettingsvermogen en enthousiasme helpt Kim je graag om jouw persoonlijke doelen op weg naar een gezonde levensstijl te behalen. 

    Sjoerd

    Mijn naam is Sjoerd, Personal Trainer en Lifestyle Coach binnen ELMNTS Lifestyle Hub.

    Naast mijn fulltime job als Projectmanager bij a.s.r., heb ik een passie ontwikkeld voor het coachen van mensen richting een gezonde leefstijl.

    Na een opleiding tot Leefstijlcoach aan de Academie voor Psychodynamica, ben ik nu bijna klaar met de opleiding Fitnesstrainer en kan ik mijn kennis en expertise verder in de praktijk brengen.

    Al m’n hele leven is sporten een belangrijk thema geweest. Ik heb vanaf jongs af aan gevoetbald en sinds een aantal jaar twee nieuwe passies ontdekt: tennis en fitness.

    Ik ben altijd bezig met kijken naar waar ik zelf invloed op heb. Zo ervaar ik zelf dagelijks de positieve impact van m’n gezonde leefstijl op mijn energieniveau, mentale- en fysiek welzijn.
    Wil jij de regie pakken over jouw leefstijl en deze positieve impact ervaren? Dan helpen wij jou deze switch te maken

    Ivana

    Ivana is van jongs af aan altijd al bezig geweest met sport, ze heeft haar hele jeugd gevoetbald en is zich daarna gaan focussen op krachttraining. Hierdoor kwam ze erachter dat voeding enorm belangrijk is voor het ontwikkelen van een fit en gezond lichaam en om lekker in je vel te zitten.

    “Verleg de focus van het vullen van jezelf, naar het voeden van jezelf”

    Aan de HAN in Nijmegen heeft Ivana de opleiding voeding en diëtetiek afgerond en heeft daarnaast haar Henselmans Personal Trainer diploma op zak. Haar enthousiasme voor een gezonde leefstijl en het ontwikkelen van een fit en krachtig lichaam brengt ze graag over op alle ELMNTS leden. Hierin vindt ze het belangrijk om naar alle facetten van een gezonde leefstijl te kijken, denk hierbij aan: voeding, beweging, training, slaap, stressmanagement en ontspanning.