GRATIS INTAKE

klik hier

GRATIS INTAKE

klik hier

GRATIS INTAKE

klik hier

GRATIS INTAKE

klik hier

GRATIS INTAKE

klik hier

GRATIS INTAKE

klik hier

GRATIS INTAKE

klik hier

GRATIS INTAKE

klik hier

GRATIS INTAKE

klik hier

GRATIS INTAKE

klik hier

GRATIS INTAKE

klik hier

GRATIS INTAKE

klik hier

GRATIS INTAKE

klik hier

GRATIS INTAKE

klik hier

GRATIS INTAKE

klik hier

GRATIS INTAKE

klik hier

GRATIS INTAKE

klik hier

GRATIS INTAKE

klik hier

GRATIS INTAKE

klik hier

GRATIS INTAKE

klik hier

elmnts lifestyle hub

pERSONAL
TRAINING
Nijverdal

Zou je graag willen trainen met een personal trainer in Nijverdal? Dat kan bij ELMNTS. Wij bieden de beste trainingen, volledig afgestemd op wat jij zou willen bereiken. Het bijzondere van ELMNTS personal training is dat naast de training we volop aandacht schenken aan voeding, mindset, lifestyle coaching en het opdoen van kennis. Bij ons kan je volledig jezelf zijn en alles uit jezelf halen. Wil je toch liever trainen in een kleine groep? Dat is ook een optie! Of je nou samen met een partner, vriend of familielid wilt trainen. Het kan allemaal bij ELMNTS personal training in Nijverdal.

Werken aan je persoonlijke doelen met een personal trainer in nijverdal

Je hoeft het niet alleen te doen. Wil je meer spieren opbouwen, afvallen of juist aan je conditie werken? Wij maken het proces. meetbaar en stellen samen met onze experts heldere en concrete doelstellingen op. De personal training binnen ELMNTS in Nijverdal omvat:

 • Uitgebreide intake met fysieke body-analyse
 • 1 op 1 personal training met jouw personal trainer
 • Voedingscoach afgestemd op jouw doel
 • Tussentijdse testen en metingen
 • ELMNTS Lifestyle Hub app

De personal training in Nijverdal bevat ook voedingscoaching afgestemd op jouw doel. Goede voeding is erg belangrijk om de maximale resultaten te kunnen bereiken en daarom maak het ook onderdeel uit van je persoonlijke coaching programma. Gedurende het traject voeren we ook tussentijdse testen en metingen uit zodat we kunnen zien of je voortgang boekt en/of we je trainingsschema of voedingsschema iets zouden moeten aanpassen.

AAN JE DOEL WERKEN

pRIVE TRAINEN met personal training

Wil je nu eens echt je doel behalen? Dan is personal training binnen ELMNTS in Nijverdal de oplossing voor jou: volledig prive en persoonlijk! Bij ons kan je ongestoord trainen met jouw persoonlijke trainer. Je kunt volledig prive van anderen werken aan jouw doelen, of dat nou kracht en gezondheid is. of om af te vallen. Wil je niet tussen een grote groep mensen. werken of weet je echt niet waar je moet beginnen? Bij personal training in Nijverdal hoeft dat niet, je traint als je dat wilt volledig alleen zodat we helemaal prive aan jouw doelen kunnen werken.

ons aanbod
prive trainen

Trainen in een
kleine groep

Vind je het toch niet fijn om helemaal alleen te trainen en zou je liever met een vriend of vriendin of in een kleine. groep willen trainen? Dat is ook mogelijk! Bij ELMNTS in Nijverdal bieden wij ook small group training aan en dat is alsnog onder leiding van een personal trainer. Een kleine groep bestaat uit maximaal 6 personen en je kunt je inschrijven op een rooster. Het voordeel van personal training in een kleine groep of duo's is dat het motiverend werkt om andere mensen ook aan hun doelen te zien werken.

Natuurlijk is het ook erg gezellig om samen met een vriend of vriendin te trainen. Er is 7 dagen per week plek om te trainen en er zijn verschillende soorten groepen. Tijdens de trainingen doe je een full body workout waarbij kracht, conditie en high intensity interval oefeningen elkaar afwisselen. Een effectieve en leuke manier om te werken aan jouw fitheid.

  KLEINE GROEP

  Onze handige
  ELMNTS LIFESTYLE
  HUB APP

  Via de website van ELMNTS of de app- of playstore download je onze eigen app waarmee je alles makkelijk bij de hand hebt. Bijvoorbeeld je progressie, trainingsschema's en voedingsschema's. Via de app kan je ook een rooster zien voor de small group trainingen. De app is zeer gebruiksvriendelijk en je vind alle informatie over de app ook nog op onze site.

  ons aanbod
  ELMNTS APP

  Persoonlijk voedingsadvies

  Bij ELMNTS personal training in Nijverdal werken we met voedingsadviezen. Al onze trainers hebben voedingskennis. Een belangrijk onderdeel van je persoonlijke leefstijl wordt gevormd door voeding.
  Goede voeding versterkt het trainingsproces dus het is belangrijk om je voeding aan te passen zodat je je persoonlijke doelstellingen kunt behalen.
  Bij ELMNTS gaan we uit van onbewerkte en gezonde voeding en begeleiden we iedereen die dat wilt bij het behalen van hun doelstellingen.
  Gezondheid is altijd het uitgangspunt in de begeleiding.
  Met je trainer ga je samen aan de slag om realistische en haalbare doelen te stellen.
  Je trainer zou je er mee helpen om de juiste keuzes in zowel voeding als trainen te maken.
  Bij ELMNTS vinden we het belangrijk dat je het juiste voedingspatroon hebt dat bij jou past zodat je het een lange tijd kunt aanhouden.
  Je trainer geeft advies over de juist voedingskeuzes.
  Kortom, wij willen er alles aan doen zodat jij je persoonlijke doelen behaald en goede voeding binnenkrijgt.

   PERSOONLIJK ADVIES

   Hierom kies je voor eLMNTS personal
   training in nijverdal

   Waarom kan je het beste kiezen voor ELMNTS personal training in Nijverdal? Er zijn veel redenen:

   • Betrouwbaar
   • Voedingsadvies
   • Persoonlijk en goed bereikbaar
   • Handige app
   • Mannen en vrouwen
   • Kleine groepstraining of duo trainingen
   • Private coaching
   • Revalidatie

   Al onze trainers zijn professioneel en ervaren. Elke trainer heeft zo zijn eigen eigenschappen die je extra kunnen aanspreken.

   ons aanbod
   waarom elmnts?

   Gratis intake

   Zet nu de eerste stap! Ben je er van bewust wat er moet gebeuren, maar weet je niet hoe? Het is logisch dat je nog met vragen zit vooral in deze tijd. Daarom maken wij graag kennis. met jou via een geheel vrijblijvende intake. We bespreken jouw doel, onze mogelijkheden en gaan samen kijken hoe we het traject op een voor jou wenselijke manier in kunnen richten.

   Dit is het moment om in actie te komen en de eerste stap te zetten naar een gezonde lifestyle!

    intake
    Elmnts

    maarten

    Maarten is van jongs af aan met voetbal en sporten bezig en heeft hier een grote passie voor. Vanuit zijn kennis en ervaring weet hij jou uit te dagen. Dit combineert hij met een enorme drive om jou te begeleiden naar een gezonde lifestyle.

    “Everything you need is already inside”

    Na het afronden van zijn studie bedrijfskunde is hij werkzaam geweest in de sales in de fitnessbranche. Hij heeft zijn diploma’s behaald op het gebied van personal training, met een specialisatie in functional training. Met het inzetten van de juiste tools weet hij de trainingen af te stemmen op jouw doel om jou die extra stap te laten zetten. Zelf is hij actief als voetballer bij SVZW in Wierden.

    Marco

    Marco is zijn hele leven al bezig met sport en weet jou door zijn kennis en ervaring te motiveren om net dat stapje extra te zetten. Hij is jouw stok achter de deur en doet er alles aan om jou te begeleiden naar je doel.

    "If it was easy everyone would do it"

    Na het afronden van de opleiding Cios heeft hij meerdere diploma’s behaald op het gebied van fitness en personal training. Hij is gespecialiseerd in personal boxing, wat hij inzet voor vernieuwende en uitdagende trainingen. Ook blijft hij zichzelf graag uitdagen in de sport. Zo is hij op dit moment aan het trainen voor zijn eerste hele marathon

    Reno

    Mijn naam is Reno Timmerman, Personal Trainer binnen ELMNTS Lifestyle Hub. Ik ben 27 jaar en woonachtig in Rijssen.
    Naast mijn fulltime job als senior intercedent bij Koers Oost Personeelsdiensten, ben ik sinds 2020 aangesloten als personal trainer binnen ELMNTS.

    Al van jongs af aan ben ik verbonden met sport. Vele jaren ben ik actief (geweest) als voetballer bij o.a. Excelsior '31 en DETO Twenterand. Naast voetbal, doe ik vele jaren aan fitness en dan specifiek gericht op krachttraining. Ik heb de afgelopen jaren diverse opleidingen en cursussen binnen de fitnessbranche afgerond om mijn kennis en ervaringen als sporter, ook als trainer in praktijk te kunnen brengen. Graag sta ik voor jou klaar om jou te helpen met het realiseren van de juiste levensstijl en het behalen van jouw doelen!

    Kim

    Kim heeft al vroeg haar passie voor sport gevonden. Op jonge leeftijd was ze al veelvuldig in de turnhal te vinden. Zes jaar geleden kwam daar de sportschool bij, destijds vanuit de wens om fit te blijven, maar inmiddels richt Kim zich meer op krachttraining en staan sport en voeding bij haar op nummer een.

    “Each new day is a new opportunity to improve yourself. Take it. And make the most of it”

    Na een personal traningstraject te hebben gevolgd bij ELMNTS en door te zijn gegaan met smalgroup trainingen, begon Kim het zo leuk te vinden dat we samen tot het besluit kwamen om hier meer mee te gaan doen.

    Momenteel volgt ze een opleiding tot Personal Trainer. Dit combineert ze met haar fulltimebaan als leerkracht in het basisonderwijs. Met haar eigen doorzettingsvermogen en enthousiasme helpt Kim je graag om jouw persoonlijke doelen op weg naar een gezonde levensstijl te behalen. 

    Sjoerd

    Mijn naam is Sjoerd, Personal Trainer en Lifestyle Coach binnen ELMNTS Lifestyle Hub.

    Naast mijn fulltime job als Projectmanager bij a.s.r., heb ik een passie ontwikkeld voor het coachen van mensen richting een gezonde leefstijl.

    Na een opleiding tot Leefstijlcoach aan de Academie voor Psychodynamica, ben ik nu bijna klaar met de opleiding Fitnesstrainer en kan ik mijn kennis en expertise verder in de praktijk brengen.

    Al m’n hele leven is sporten een belangrijk thema geweest. Ik heb vanaf jongs af aan gevoetbald en sinds een aantal jaar twee nieuwe passies ontdekt: tennis en fitness.

    Ik ben altijd bezig met kijken naar waar ik zelf invloed op heb. Zo ervaar ik zelf dagelijks de positieve impact van m’n gezonde leefstijl op mijn energieniveau, mentale- en fysiek welzijn.
    Wil jij de regie pakken over jouw leefstijl en deze positieve impact ervaren? Dan helpen wij jou deze switch te maken

    Ivana

    Ivana is van jongs af aan altijd al bezig geweest met sport, ze heeft haar hele jeugd gevoetbald en is zich daarna gaan focussen op krachttraining. Hierdoor kwam ze erachter dat voeding enorm belangrijk is voor het ontwikkelen van een fit en gezond lichaam en om lekker in je vel te zitten.

    “Verleg de focus van het vullen van jezelf, naar het voeden van jezelf”

    Aan de HAN in Nijmegen heeft Ivana de opleiding voeding en diëtetiek afgerond en heeft daarnaast haar Henselmans Personal Trainer diploma op zak. Haar enthousiasme voor een gezonde leefstijl en het ontwikkelen van een fit en krachtig lichaam brengt ze graag over op alle ELMNTS leden. Hierin vindt ze het belangrijk om naar alle facetten van een gezonde leefstijl te kijken, denk hierbij aan: voeding, beweging, training, slaap, stressmanagement en ontspanning.