GRATIS INTAKE

klik hier

GRATIS INTAKE

klik hier

GRATIS INTAKE

klik hier

GRATIS INTAKE

klik hier

GRATIS INTAKE

klik hier

GRATIS INTAKE

klik hier

GRATIS INTAKE

klik hier

GRATIS INTAKE

klik hier

GRATIS INTAKE

klik hier

GRATIS INTAKE

klik hier

GRATIS INTAKE

klik hier

GRATIS INTAKE

klik hier

GRATIS INTAKE

klik hier

GRATIS INTAKE

klik hier

GRATIS INTAKE

klik hier

GRATIS INTAKE

klik hier

GRATIS INTAKE

klik hier

GRATIS INTAKE

klik hier

GRATIS INTAKE

klik hier

GRATIS INTAKE

klik hier

ELMNTS LIFESTYLE HUB

Vacature Personal Trainer

Vacature Personal Trainer

Binnen ELMNTS LIfestyle Hub zoeken wij een personal trainer / coach, die onze klanten op een professionele wijze kan begeleiden naar een gezonde lifestyle.

Ben jij een personal trainer / lifestyle coach en denk jij dat je over deze vaardigheden beschikt? Wil jij meedenken en meewerken aan de uitbreiding van het merk ELMNTS? Heb je een passie voor sporten, voeding en gezondheid?  En wil je bovenal werken in een jong en fantastisch leuk team?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Neem contact op

ons verhaal

ELMNTS lifestyle hub is een high-end gym en lifestyle center ineen. Met het concept ELMNTS gaan we een stap verder dan alleen personal training. Wij richten ons op blijvende resultaten en zetten onze ELMNTS in om de stap naar een gezonde lifestyle te faciliteren.

Binnen ELMNTS Lifestyle Hub stellen wij alles in het werk om onze members te begeleiden op het gebied van sporten en lifestyle. Dit betekent dat wij willen werken met de beste trainers, de beste materialen en de meest persoonlijke service. Wij werken op een professionele manier vanuit onze Lifestyle Hub in Rijssen. Hier beschikken wij over alle benodigde faciliteiten, waaronder: een privé gym, een enthousiast team, geavanceerde meetapparatuur, douches en een ELMNTS-app.

“Wij bieden alle ELMNTS voor een gezonde lifestyle”

Neem contact op

Jouw rol als personal trainer / lifestyle coach

Wij zijn op zoek naar een super gemotiveerde en enthousiaste trainer die een aanvulling kan zijn op ons team. Als personal trainer ben je een belangrijke schakel in ons concept. Je bent verantwoordelijk voor het professioneel begeleiden van de members binnen ELMNTS Lifestyle Hub. Jij bent de coach & motivator en zorgt ervoor dat de members hun gestelde doelen behalen.

Dit betekent dat jij het complete proces van a-z verzorgt. Naast het verzorgen van de trainingen, zullen jouw taken o.a. bestaan uit het voeren van intakegesprekken, coaching op het gebied van voeding & lifestyle en het voeren van evaluatie- en coachingsgesprekken.

Jouw verhaal

- Je hebt een passie voor sporten, voeding en lifestyle en kan jezelf vinden in ons concept.
- Je hebt een afgeronde MBO+/HBO opleiding in de richting van sport en/of een erkend diploma als personal trainer.
- Relevante werkervaring is een pré.
- Je bent beschikbaar voor minimaal +/- 10/20 uur (mogelijkheid tot uitbreiding).
- Het inspireren en motiveren van mensen is iets waar jij gelukkig van wordt.
- Je bent bereid om in jezelf en daarmee ook in het merk ELMNTS te investeren.  

Wat wij bieden

- +/- 20 uur (mogelijkheid tot uitbreiding).
- Een prima salaris.
- Een uitdagende baan in een jong team.
- Een prettige, gezellige en veilige werkomgeving binnen onze top gefaciliteerde Lifestyle Hub.
- Een high-end gym waar jij zelf op ieder moment van de dag kan trainen.
- Kansen om jezelf te ontwikkelen en te groeien

Verantwoordelijkheden

- Verantwoordelijk voor het begeleiden van klanten binnen ELMNTS Lifestyle Hub.
- Het uitdragen van het merk ELMNTS Lifestyle Hub.
- Tijd investeren in zowel jezelf als het bedrijf.
- Werken aan de uitbreiding van ELMNTS Lifestyle Hub.

Word jij enthousiast van bovenstaande vacature? Stuur dan je CV, motivatie en foto naar info@elmntslifestyle.nl

Neem contact op

Referebtues

“1 Jaar en -32 KG”

“Heb je net als mij er al jaren over gedacht om dit te willen dan zou ik je willen zeggen neem contact op met Marco, hij weet waar die over praat.” Een zeer positieve een enthousiaste personal trainer! Ga zo door, Marco!!

-Wiljan Jansen-

"Ik voel met niet alleen fitter, maar ik ben in 3,5 maand 20 kilo kwijtgeraakt”

“Ik ben heel erg tevreden dat ik ben gestart met de persoonlijke training van ELMNTS Lifestyle Hub onder begeleiding van Maarten. Ik word heel goed begeleid en voel me echt gesteund om mijn doelen te bereiken. Ik ga nu weer door voor 20 weken om nog 30 kilo af te vallen.”

-Zacky Abchir-

"Ruim 10 kilo lichter en fitter"

“ik sport nu al een tijdje bij Marco en maarten raad het iedereen aan, meer dan 10 kilo lichter en fitter wie wil dat niet. sporten met plezier ❤️”.

-Eline Schuurman-

"Ik heb meer vertrouwen in mezelf"

“Heel fijn om te sporten met Marco en Maarten. Ik ben fitter en een stukje zelfverzekerder geworden. Ga er met plezier naartoe en dat voor iemand die nauwelijks gesport heeft in haar leven. Niet twijfelen, meld je aan!”

-Liesbeth Letink-

maarten

Maarten is van jongs af aan met voetbal en sporten bezig en heeft hier een grote passie voor. Vanuit zijn kennis en ervaring weet hij jou uit te dagen. Dit combineert hij met een enorme drive om jou te begeleiden naar een gezonde lifestyle.

“Everything you need is already inside”

Na het afronden van zijn studie bedrijfskunde is hij werkzaam geweest in de sales in de fitnessbranche. Hij heeft zijn diploma’s behaald op het gebied van personal training, met een specialisatie in functional training. Met het inzetten van de juiste tools weet hij de trainingen af te stemmen op jouw doel om jou die extra stap te laten zetten. Zelf is hij actief als voetballer bij SVZW in Wierden.

Marco

Marco is zijn hele leven al bezig met sport en weet jou door zijn kennis en ervaring te motiveren om net dat stapje extra te zetten. Hij is jouw stok achter de deur en doet er alles aan om jou te begeleiden naar je doel.

"If it was easy everyone would do it"

Na het afronden van de opleiding Cios heeft hij meerdere diploma’s behaald op het gebied van fitness en personal training. Hij is gespecialiseerd in personal boxing, wat hij inzet voor vernieuwende en uitdagende trainingen. Ook blijft hij zichzelf graag uitdagen in de sport. Zo is hij op dit moment aan het trainen voor zijn eerste hele marathon

Reno

Mijn naam is Reno Timmerman, Personal Trainer binnen ELMNTS Lifestyle Hub. Ik ben 27 jaar en woonachtig in Rijssen.
Naast mijn fulltime job als senior intercedent bij Koers Oost Personeelsdiensten, ben ik sinds 2020 aangesloten als personal trainer binnen ELMNTS.

Al van jongs af aan ben ik verbonden met sport. Vele jaren ben ik actief (geweest) als voetballer bij o.a. Excelsior '31 en DETO Twenterand. Naast voetbal, doe ik vele jaren aan fitness en dan specifiek gericht op krachttraining. Ik heb de afgelopen jaren diverse opleidingen en cursussen binnen de fitnessbranche afgerond om mijn kennis en ervaringen als sporter, ook als trainer in praktijk te kunnen brengen. Graag sta ik voor jou klaar om jou te helpen met het realiseren van de juiste levensstijl en het behalen van jouw doelen!

Kim

Kim heeft al vroeg haar passie voor sport gevonden. Op jonge leeftijd was ze al veelvuldig in de turnhal te vinden. Zes jaar geleden kwam daar de sportschool bij, destijds vanuit de wens om fit te blijven, maar inmiddels richt Kim zich meer op krachttraining en staan sport en voeding bij haar op nummer een.

“Each new day is a new opportunity to improve yourself. Take it. And make the most of it”

Na een personal traningstraject te hebben gevolgd bij ELMNTS en door te zijn gegaan met smalgroup trainingen, begon Kim het zo leuk te vinden dat we samen tot het besluit kwamen om hier meer mee te gaan doen.

Momenteel volgt ze een opleiding tot Personal Trainer. Dit combineert ze met haar fulltimebaan als leerkracht in het basisonderwijs. Met haar eigen doorzettingsvermogen en enthousiasme helpt Kim je graag om jouw persoonlijke doelen op weg naar een gezonde levensstijl te behalen. 

Sjoerd

Mijn naam is Sjoerd, Personal Trainer en Lifestyle Coach binnen ELMNTS Lifestyle Hub.

Naast mijn fulltime job als Projectmanager bij a.s.r., heb ik een passie ontwikkeld voor het coachen van mensen richting een gezonde leefstijl.

Na een opleiding tot Leefstijlcoach aan de Academie voor Psychodynamica, ben ik nu bijna klaar met de opleiding Fitnesstrainer en kan ik mijn kennis en expertise verder in de praktijk brengen.

Al m’n hele leven is sporten een belangrijk thema geweest. Ik heb vanaf jongs af aan gevoetbald en sinds een aantal jaar twee nieuwe passies ontdekt: tennis en fitness.

Ik ben altijd bezig met kijken naar waar ik zelf invloed op heb. Zo ervaar ik zelf dagelijks de positieve impact van m’n gezonde leefstijl op mijn energieniveau, mentale- en fysiek welzijn.
Wil jij de regie pakken over jouw leefstijl en deze positieve impact ervaren? Dan helpen wij jou deze switch te maken

Ivana

Ivana is van jongs af aan altijd al bezig geweest met sport, ze heeft haar hele jeugd gevoetbald en is zich daarna gaan focussen op krachttraining. Hierdoor kwam ze erachter dat voeding enorm belangrijk is voor het ontwikkelen van een fit en gezond lichaam en om lekker in je vel te zitten.

“Verleg de focus van het vullen van jezelf, naar het voeden van jezelf”

Aan de HAN in Nijmegen heeft Ivana de opleiding voeding en diëtetiek afgerond en heeft daarnaast haar Henselmans Personal Trainer diploma op zak. Haar enthousiasme voor een gezonde leefstijl en het ontwikkelen van een fit en krachtig lichaam brengt ze graag over op alle ELMNTS leden. Hierin vindt ze het belangrijk om naar alle facetten van een gezonde leefstijl te kijken, denk hierbij aan: voeding, beweging, training, slaap, stressmanagement en ontspanning.

Je bericht is verzonden! Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op 🙌🏻

Oeps, er is iets mis gegaan bij het versturen van dit bericht. 🤯