GRATIS INTAKE

klik hier

GRATIS INTAKE

klik hier

GRATIS INTAKE

klik hier

GRATIS INTAKE

klik hier

GRATIS INTAKE

klik hier

GRATIS INTAKE

klik hier

GRATIS INTAKE

klik hier

GRATIS INTAKE

klik hier

GRATIS INTAKE

klik hier

GRATIS INTAKE

klik hier

GRATIS INTAKE

klik hier

GRATIS INTAKE

klik hier

GRATIS INTAKE

klik hier

GRATIS INTAKE

klik hier

GRATIS INTAKE

klik hier

GRATIS INTAKE

klik hier

GRATIS INTAKE

klik hier

GRATIS INTAKE

klik hier

GRATIS INTAKE

klik hier

GRATIS INTAKE

klik hier

ELMNTS LIFESTYLE HUB

Intake body-analyse

Zet nu de eerste stap!

Wil jij net als Manouk van Obese nu eens echt je doel behalen en de stap zetten naar een gezonde Lifestyle? 

Met ons concept ELMNTS gaan wij een stap verder dan personal training. We richten ons op het vormgeven van jouw nieuwe lifestyle. Hierbij staan jij en jouw nieuwe lifestyle centraal. Samen met jouw personal coach gaan we kijken hoe we de ELMNTS in kunnen zetten om jouw doelen te behalen.

Wij zijn jouw partner op weg naar jouw doel en een gezonde lifestyle!

Meer informatie

Wat wij bieden

ELMNTS Lifestyle Hub is de specialist op het gebied van personal training en lifestyle in Rijssen en omstreken. Of je nu wilt afvallen, spiermassa wilt opbouwen, meer zelfvertrouwen wilt krijgen, fitter wilt worden of gewoon beter in je vel wilt zitten. Wij bieden alles onder één dak om jou gericht en persoonlijk te begeleiden naar je doel.

Wij bieden alle 'ELMNTS' op weg naar een gezonde lifestyle:

✅ Uitgebreide intake met body-analyse
✅ Personal Training / Small Group Training
✅ Voedingscoaching afgestemd op jouw doel
✅ Coaching 24/7
✅ Tussentijdse testen en metingen
✅ Eigen ELMNTS-app


Meld je aan

Gratis Intake

Zet nu de eerste stap!
Misschien ben je je er wel van bewust dat er wat moet gebeuren, maar weet je nog niet hoe? We snappen dat je misschien nog met vragen zit, zeker in deze tijd.

Daarom maken wij graag kennis met jou via een geheel vrijblijvende intake. We bespreken jouw doel, onze mogelijkheden en gaan samen kijken hoe we het traject op een voor jou wenselijke manier in kunnen richten.  

Dit is het moment om in actie te komen en de eerste stap te zetten naar een gezonde lifestyle!


Plan je intake hier

Ervaring van Marijn

“Toen ik Marco benaderde om het roer om te gooien, wist ik eigenlijk niet goed waar ik aan begonnen was. Twee keer in de week sporten en ook nog eens ‘super’ gezond eten, wou ik dat wel?? Maar toen we eenmaal bezig waren en ik zag hoe mijn mindset en conditie verbeterde, snapte ik weer waarom ik het wou. En het afvallen gaat natuurlijk steeds sneller, dan zie je resultaat, dat is erg fijn! Ik wil Marco en Maarten heel erg bedanken voor de leerzame, zware maar ook gezellige lessen! Jullie motiveren enorm en daarom is het prettig om te trainen bij ELMNTS!”

Meld je nu aan
Referebtues

“1 Jaar en -32 KG”

“Heb je net als mij er al jaren over gedacht om dit te willen dan zou ik je willen zeggen neem contact op met Marco, hij weet waar die over praat.” Een zeer positieve een enthousiaste personal trainer! Ga zo door, Marco!!

-Wiljan Jansen-

"Ik voel met niet alleen fitter, maar ik ben in 3,5 maand 20 kilo kwijtgeraakt”

“Ik ben heel erg tevreden dat ik ben gestart met de persoonlijke training van ELMNTS Lifestyle Hub onder begeleiding van Maarten. Ik word heel goed begeleid en voel me echt gesteund om mijn doelen te bereiken. Ik ga nu weer door voor 20 weken om nog 30 kilo af te vallen.”

-Zacky Abchir-

"Ruim 10 kilo lichter en fitter"

“ik sport nu al een tijdje bij Marco en maarten raad het iedereen aan, meer dan 10 kilo lichter en fitter wie wil dat niet. sporten met plezier ❤️”.

-Eline Schuurman-

"Ik heb meer vertrouwen in mezelf"

“Heel fijn om te sporten met Marco en Maarten. Ik ben fitter en een stukje zelfverzekerder geworden. Ga er met plezier naartoe en dat voor iemand die nauwelijks gesport heeft in haar leven. Niet twijfelen, meld je aan!”

-Liesbeth Letink-

maarten

Maarten is van jongs af aan met voetbal en sporten bezig en heeft hier een grote passie voor. Vanuit zijn kennis en ervaring weet hij jou uit te dagen. Dit combineert hij met een enorme drive om jou te begeleiden naar een gezonde lifestyle.

“Everything you need is already inside”

Na het afronden van zijn studie bedrijfskunde is hij werkzaam geweest in de sales in de fitnessbranche. Hij heeft zijn diploma’s behaald op het gebied van personal training, met een specialisatie in functional training. Met het inzetten van de juiste tools weet hij de trainingen af te stemmen op jouw doel om jou die extra stap te laten zetten. Zelf is hij actief als voetballer bij SVZW in Wierden.

Marco

Marco is zijn hele leven al bezig met sport en weet jou door zijn kennis en ervaring te motiveren om net dat stapje extra te zetten. Hij is jouw stok achter de deur en doet er alles aan om jou te begeleiden naar je doel.

"If it was easy everyone would do it"

Na het afronden van de opleiding Cios heeft hij meerdere diploma’s behaald op het gebied van fitness en personal training. Hij is gespecialiseerd in personal boxing, wat hij inzet voor vernieuwende en uitdagende trainingen. Ook blijft hij zichzelf graag uitdagen in de sport. Zo is hij op dit moment aan het trainen voor zijn eerste hele marathon

Reno

Mijn naam is Reno Timmerman, Personal Trainer binnen ELMNTS Lifestyle Hub. Ik ben 27 jaar en woonachtig in Rijssen.
Naast mijn fulltime job als senior intercedent bij Koers Oost Personeelsdiensten, ben ik sinds 2020 aangesloten als personal trainer binnen ELMNTS.

Al van jongs af aan ben ik verbonden met sport. Vele jaren ben ik actief (geweest) als voetballer bij o.a. Excelsior '31 en DETO Twenterand. Naast voetbal, doe ik vele jaren aan fitness en dan specifiek gericht op krachttraining. Ik heb de afgelopen jaren diverse opleidingen en cursussen binnen de fitnessbranche afgerond om mijn kennis en ervaringen als sporter, ook als trainer in praktijk te kunnen brengen. Graag sta ik voor jou klaar om jou te helpen met het realiseren van de juiste levensstijl en het behalen van jouw doelen!

Zet nu de eerste stap!

Laat je gegevens achter en wij nemen snel contact met je op om een intake te plannen!

Je bericht is verzonden! Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op 🙌🏻

Oeps, er is iets mis gegaan bij het versturen van dit bericht. 🤯