GRATIS INTAKE

klik hier

GRATIS INTAKE

klik hier

GRATIS INTAKE

klik hier

GRATIS INTAKE

klik hier

GRATIS INTAKE

klik hier

GRATIS INTAKE

klik hier

GRATIS INTAKE

klik hier

GRATIS INTAKE

klik hier

GRATIS INTAKE

klik hier

GRATIS INTAKE

klik hier

GRATIS INTAKE

klik hier

GRATIS INTAKE

klik hier

GRATIS INTAKE

klik hier

GRATIS INTAKE

klik hier

GRATIS INTAKE

klik hier

GRATIS INTAKE

klik hier

GRATIS INTAKE

klik hier

GRATIS INTAKE

klik hier

GRATIS INTAKE

klik hier

GRATIS INTAKE

klik hier

ELMNTS LIFESTYLE HUB

ELMNTS Teens

Kom in beweging!

We mogen weer💪🏻🙌🏽. Na een tijd van veel binnen blijven en stilzitten, kwam gisteravond het bericht dat het sporten in groepen weer is toegestaan voor kids en tieners tot 18 jaar. We kunnen dus eindelijk van start met ‘ELMNTS Teens’! Tijd om weer lekker in beweging te komen🏋🏽

Meld je aan!

Voor wie?

Het ELMNTS Teens programma is voor ‘tieners’ in de leeftijd van 13 - 18 jaar. We trainen op dinsdag- en vrijdagmiddag in een groepje onder leiding van één van onze personal trainers. Tijdens de trainingen komen zowel krachttraining als conditionele oefeningen aan bod, waardoor je sterker en fitter zult worden. Ook besteden we aandacht aan voeding en leren we wat een gezonde lifestyle inhoudt. 💪🏼🥑

Meld je aan!

Herken jij je hierin?


✅ Ik wil graag fitter worden

✅ Ik wil starten met krachttraining

✅ Ik wil graag leren wat fitness inhoudt

✅ Ik wil graag beter worden in mijn eigen sport

✅ Ik wil graag lekker sporten met leeftijdsgenootjes

Dan past dit helemaal bij jou! 

Meld je aan!

Wat houdt het programma in?

➡️ Plezier staat voorop.

➡️ 2x per weekTrainen met leeftijdsgenoten.

➡️ Trainen in een groep, maar op je eigen niveau.

➡️ Gevarieerde trainingen ...

➡️ Toegang tot de ELMNTS-app .

➡️ Kennis opdoen op het gebied van voeding en een gezonde lifestyle
➡️ Werken aan jouw eigen doel

Meld je aan!
Referebtues

“1 Jaar en -32 KG”

“Heb je net als mij er al jaren over gedacht om dit te willen dan zou ik je willen zeggen neem contact op met Marco, hij weet waar die over praat.” Een zeer positieve een enthousiaste personal trainer! Ga zo door, Marco!!

-Wiljan Jansen-

"Ik voel met niet alleen fitter, maar ik ben in 3,5 maand 20 kilo kwijtgeraakt”

“Ik ben heel erg tevreden dat ik ben gestart met de persoonlijke training van ELMNTS Lifestyle Hub onder begeleiding van Maarten. Ik word heel goed begeleid en voel me echt gesteund om mijn doelen te bereiken. Ik ga nu weer door voor 20 weken om nog 30 kilo af te vallen.”

-Zacky Abchir-

"Ruim 10 kilo lichter en fitter"

“ik sport nu al een tijdje bij Marco en maarten raad het iedereen aan, meer dan 10 kilo lichter en fitter wie wil dat niet. sporten met plezier ❤️”.

-Eline Schuurman-

"Ik heb meer vertrouwen in mezelf"

“Heel fijn om te sporten met Marco en Maarten. Ik ben fitter en een stukje zelfverzekerder geworden. Ga er met plezier naartoe en dat voor iemand die nauwelijks gesport heeft in haar leven. Niet twijfelen, meld je aan!”

-Liesbeth Letink-

maarten

Maarten is van jongs af aan met voetbal en sporten bezig en heeft hier een grote passie voor. Vanuit zijn kennis en ervaring weet hij jou uit te dagen. Dit combineert hij met een enorme drive om jou te begeleiden naar een gezonde lifestyle.

“Everything you need is already inside”

Na het afronden van zijn studie bedrijfskunde is hij werkzaam geweest in de sales in de fitnessbranche. Hij heeft zijn diploma’s behaald op het gebied van personal training, met een specialisatie in functional training. Met het inzetten van de juiste tools weet hij de trainingen af te stemmen op jouw doel om jou die extra stap te laten zetten. Zelf is hij actief als voetballer bij SVZW in Wierden.

Marco

Marco is zijn hele leven al bezig met sport en weet jou door zijn kennis en ervaring te motiveren om net dat stapje extra te zetten. Hij is jouw stok achter de deur en doet er alles aan om jou te begeleiden naar je doel.

"If it was easy everyone would do it"

Na het afronden van de opleiding Cios heeft hij meerdere diploma’s behaald op het gebied van fitness en personal training. Hij is gespecialiseerd in personal boxing, wat hij inzet voor vernieuwende en uitdagende trainingen. Ook blijft hij zichzelf graag uitdagen in de sport. Zo is hij op dit moment aan het trainen voor zijn eerste hele marathon

Reno

Mijn naam is Reno Timmerman, Personal Trainer binnen ELMNTS Lifestyle Hub. Ik ben 27 jaar en woonachtig in Rijssen.
Naast mijn fulltime job als senior intercedent bij Koers Oost Personeelsdiensten, ben ik sinds 2020 aangesloten als personal trainer binnen ELMNTS.

Al van jongs af aan ben ik verbonden met sport. Vele jaren ben ik actief (geweest) als voetballer bij o.a. Excelsior '31 en DETO Twenterand. Naast voetbal, doe ik vele jaren aan fitness en dan specifiek gericht op krachttraining. Ik heb de afgelopen jaren diverse opleidingen en cursussen binnen de fitnessbranche afgerond om mijn kennis en ervaringen als sporter, ook als trainer in praktijk te kunnen brengen. Graag sta ik voor jou klaar om jou te helpen met het realiseren van de juiste levensstijl en het behalen van jouw doelen!

Meld je aan voor ELMNTS Teens!

Wil jij graag lekker in beweging komen en lijkt het jou leuk om te sporten met leeftijdsgenoten? Laat je gegevens achter via de website en tot snel!

Je bericht is verzonden! Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op 🙌🏻

Oeps, er is iets mis gegaan bij het versturen van dit bericht. 🤯