GRATIS INTAKE

klik hier

GRATIS INTAKE

klik hier

GRATIS INTAKE

klik hier

GRATIS INTAKE

klik hier

GRATIS INTAKE

klik hier

GRATIS INTAKE

klik hier

GRATIS INTAKE

klik hier

GRATIS INTAKE

klik hier

GRATIS INTAKE

klik hier

GRATIS INTAKE

klik hier

GRATIS INTAKE

klik hier

GRATIS INTAKE

klik hier

GRATIS INTAKE

klik hier

GRATIS INTAKE

klik hier

GRATIS INTAKE

klik hier

GRATIS INTAKE

klik hier

GRATIS INTAKE

klik hier

GRATIS INTAKE

klik hier

GRATIS INTAKE

klik hier

GRATIS INTAKE

klik hier

elmnts lifestyle hub

LIFESTYLE COACHING

Stel je eens voor dat je een fitte body en mind hebt gecreerd, jij je energiek, krachtig en zelfverzekerd voelt en dit dankzij een gezonde balans ook weet vast te houden.

Dat is precies waar onze lifestyle coaching zich op richt.

Gratis kennismaking

ELMNTS lifestyle hub is een high-end gym en lifestyle center ineen. Of je nu wilt afvallen, je fitter wilt voelen of simpelweg meer energie wilt hebben om met de kleinkinderen te kunnen spelen. Je fit voelen en energiek zijn, is de basis voor een gezond en gelukkig leven. Wij vinden dat iedereen dit verdient. Binnen ELMNTS lifestyle hub bieden wij alle faciliteiten onder één dak om jou te begeleiden naar een fitte en gezonde lifestyle.

Bij ons geen zaal vol met apparaten en standaard krachttraining als in een sportschool. Wij gaan uit van functional (functionele) training en geloven in een aanpak waarbij we daadwerkelijk in beweging komen met ons eigen lichaam. Hiermee gaan we terug naar de basis. Maar wel de beste basis. Dit betekent dat wij alleen werken met de beste trainers, experts (psycholoog, diëtist) de beste materialen en de beste persoonlijke service. Met ons concept gaan wij een stap verder dan personal training. Wij richten ons op het vormgeven van jouw nieuwe lifestyle.

Personal training
Personal training binnen ELMNTS Lifestyle Hub is afgestemd op jouw doelstelling. Samen met jouw personal trainer ga je werken aan het realiseren van jouw doel en het vormgeven van jouw nieuwe lifestyle. Hier zetten wij onze ELMNTS voor in.

elmnts lifestyle hub

Wat is elmnts lifestyle hub?

elmnts lifestyle hub

LIFESTYLE COACHING

Stel je eens voor dat je een fitte body en mind hebt gecreerd, jij je energiek, krachtig en zelfverzekerd voelt en dit dankzij een gezonde balans ook weet vast te houden.

Dat is precies waar onze lifestyle coaching zich op richt.

neem contact op

wAT IS LIFESTYLE COACHING?

De keuzes die je maakt op een dag zijn afhankelijk van talloze factoren. Denk aan hoe je slaap is en hoeveel stress je ervaart. Tijdens de lifestyle coaching gaan we aan de slag met thema's als: gedrag, voeding, mindset, slaap, zelfbeeld, stressmanagement en balans. Zo identificeren we obstakels en gaan we aan de slag met een persoonlijk actieplan en het creëren van gezonde, duurzame gewoontes.

Hoe ziet onze Online Lifestyle Coaching er uit:

  • ELMNTS lifestyle scan (speciaal ontworpen tool die de huidige situatie in kaart brengt)
  • Uitgebreide intake a.d.h.v. ELMNTS lifestyle scan, waardoor we heldere doelen kunnen stellen voor de komende periode
  • Bijhouden van progressie middels de ELMNTS scoresheet
  • Coaching sessies 1:1 met jouw lifestyle coach
  • Videofeedback iedere week
  • Coaching: Meerdere keren per week (WhatsApp) contact met je coach, zodat je altijd op het juiste spoor blijft en nooit lang met vragen hoeft te zitten
NEEM CONTACT OP
Gezonde lifestyle

aLLEMAAL EXTRA'S BINNEN DE LIFESTYLE COACHING

Verder krijg je de beschikking over ons 'ELMNTS E-book & de ELMNTS app.

Samen gaan we werken aan een krachtige body, fitte mind en gezonde balans.

Neem contact op
Vitaliteitsprogramma’s
Elmnts
Trainers van Elmnts

maarten

Maarten is van jongs af aan met voetbal en sporten bezig en heeft hier een grote passie voor. Vanuit zijn kennis en ervaring weet hij jou uit te dagen. Dit combineert hij met een enorme drive om jou te begeleiden naar een gezonde lifestyle.

“Everything you need is already inside”

Na het afronden van zijn studie bedrijfskunde is hij werkzaam geweest in de sales in de fitnessbranche. Hij heeft zijn diploma’s behaald op het gebied van personal training, met een specialisatie in functional training. Met het inzetten van de juiste tools weet hij de trainingen af te stemmen op jouw doel om jou die extra stap te laten zetten. Zelf is hij actief als voetballer bij SVZW in Wierden.

Reno

Mijn naam is Reno Timmerman, Personal Trainer binnen ELMNTS Lifestyle Hub. Ik ben 27 jaar en woonachtig in Rijssen.
Naast mijn fulltime job als senior intercedent bij Koers Oost Personeelsdiensten, ben ik sinds 2020 aangesloten als personal trainer binnen ELMNTS.

Al van jongs af aan ben ik verbonden met sport. Vele jaren ben ik actief (geweest) als voetballer bij o.a. Excelsior '31 en DETO Twenterand. Naast voetbal, doe ik vele jaren aan fitness en dan specifiek gericht op krachttraining. Ik heb de afgelopen jaren diverse opleidingen en cursussen binnen de fitnessbranche afgerond om mijn kennis en ervaringen als sporter, ook als trainer in praktijk te kunnen brengen. Graag sta ik voor jou klaar om jou te helpen met het realiseren van de juiste levensstijl en het behalen van jouw doelen!

Kim

Kim heeft al vroeg haar passie voor sport gevonden. Op jonge leeftijd was ze al veelvuldig in de turnhal te vinden. Zes jaar geleden kwam daar de sportschool bij, destijds vanuit de wens om fit te blijven, maar inmiddels richt Kim zich meer op krachttraining en staan sport en voeding bij haar op nummer een.

“Each new day is a new opportunity to improve yourself. Take it. And make the most of it”

Na een personal traningstraject te hebben gevolgd bij ELMNTS en door te zijn gegaan met smalgroup trainingen, begon Kim het zo leuk te vinden dat we samen tot het besluit kwamen om hier meer mee te gaan doen.

Momenteel volgt ze een opleiding tot Personal Trainer. Dit combineert ze met haar fulltimebaan als leerkracht in het basisonderwijs. Met haar eigen doorzettingsvermogen en enthousiasme helpt Kim je graag om jouw persoonlijke doelen op weg naar een gezonde levensstijl te behalen. 

Sjoerd

Mijn naam is Sjoerd, Personal Trainer en Lifestyle Coach binnen ELMNTS Lifestyle Hub.

Naast mijn fulltime job als Projectmanager bij a.s.r., heb ik een passie ontwikkeld voor het coachen van mensen richting een gezonde leefstijl.

Na een opleiding tot Leefstijlcoach aan de Academie voor Psychodynamica, ben ik nu bijna klaar met de opleiding Fitnesstrainer en kan ik mijn kennis en expertise verder in de praktijk brengen.

Al m’n hele leven is sporten een belangrijk thema geweest. Ik heb vanaf jongs af aan gevoetbald en sinds een aantal jaar twee nieuwe passies ontdekt: tennis en fitness.

Ik ben altijd bezig met kijken naar waar ik zelf invloed op heb. Zo ervaar ik zelf dagelijks de positieve impact van m’n gezonde leefstijl op mijn energieniveau, mentale- en fysiek welzijn.
Wil jij de regie pakken over jouw leefstijl en deze positieve impact ervaren? Dan helpen wij jou deze switch te maken

Ivana

Ivana is van jongs af aan altijd al bezig geweest met sport, ze heeft haar hele jeugd gevoetbald en is zich daarna gaan focussen op krachttraining. Hierdoor kwam ze erachter dat voeding enorm belangrijk is voor het ontwikkelen van een fit en gezond lichaam en om lekker in je vel te zitten.

“Verleg de focus van het vullen van jezelf, naar het voeden van jezelf”

Aan de HAN in Nijmegen heeft Ivana de opleiding voeding en diëtetiek afgerond en heeft daarnaast haar Henselmans Personal Trainer diploma op zak. Haar enthousiasme voor een gezonde leefstijl en het ontwikkelen van een fit en krachtig lichaam brengt ze graag over op alle ELMNTS leden. Hierin vindt ze het belangrijk om naar alle facetten van een gezonde leefstijl te kijken, denk hierbij aan: voeding, beweging, training, slaap, stressmanagement en ontspanning.

Wat andere zeggen

Ik voel met niet alleen fitter, maar ik ben in 3,5 maand 20 kilo kwijtgeraak

“Ik ben heel erg tevreden dat ik ben gestart met de persoonlijke training van ELMNTS Lifestyle Hub onder begeleiding van Maarten. Ik word heel goed begeleid en voel me echt gesteund om mijn doelen te bereiken. Ik ga nu weer door voor 20 weken om nog 30 kilo af te vallen.”

Zacky Abchir
Ruim 10 kilo lichter en fitter

ik sport nu al een tijdje bij Marco en maarten raad het iedereen aan, meer dan 10 kilo lichter en fitter wie wil dat niet. sporten met plezier ❤️.

Eline Schuurman
Ik heb meer vertrouwen in mezelf

Heel fijn om te sporten met Marco en Maarten. Ik ben fitter en een stukje zelfverzekerder geworden. Ga er met plezier naartoe en dat voor iemand die nauwelijks gesport heeft in haar leven. Niet twijfelen, meld je aan!

Liesbeth Letink
1 Jaar en -32 KG

Heb je net als mij er al jaren over gedacht om dit te willen dan zou ik je willen zeggen neem contact op met Marco, hij weet waar die over praat.” Een zeer positieve een enthousiaste personal trainer! Ga zo door, Marco

Wiljan Jansen

Meer informatie? Neem contact op

Meer informatie? Neem contact op met onderstaand formulier
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.